Voor zwemles bij zwembad De Vallei geldt:

Diplomagarantie

Wij streven er naar dat uw kind binnen 60 lesuren af kan zwemmen voor zijn of haar A en B diploma. Daarbij geldt één voorwaarde: uw kind is minimaal 90% van alle lessen aanwezig.

Kiest u ervoor om uw kind twee keer per week te laten zwemmen? Dan zal hij of zij, naar alle waarschijnlijkheid, na circa 30 lesweken opgaan voor zijn of haar diploma.

Op woensdag en zaterdag geven wij bijscholingslessen voor kinderen die wat extra ondersteuning nodig hebben.

Hoe lang duurt zwemles

Per jaar zijn er circa 40 weken waarin les wordt gegeven. Wanneer uw kind eenmaal per week les heeft betekent dit dat de totale duur voor het A en B diploma circa 1,5 jaar zal zijn. Wanneer uw kind tweemaal per week lest dan is de verwachte duur driekwart jaar.

De zwemveiligheid van de kinderen staat voorop. Het juist aanleren van de zwemslagen heeft prioriteit. Het kan zijn dat uw kind iets meer tijd nodig heeft om zijn of haar diploma te halen.

Ons streven is om de kinderen in 60 uur te laten afzwemmen voor het A en B diploma. Gemiddeld zwemmen kinderen 45 uur in het ondiepe zwembad en 15 uur in het diepe zwembad (A en B diploma).

Heeft u vragen over de duur van de zwemles of over de verwachting van uw kind? Mail dan naar zwemles@sportserviceveenendaal.nl.

Vaste pakketprijs

Het totale lespakket A+B- diploma kost € 630. U betaalt dit bedrag in 6 maandelijkse termijnen via automatische incasso.

Betaalt u in één keer? Dan kost het pakket  slechts € 599.

De betaling start zodra uw kind begint met zwemles.

Vorderingen via zwemscore

Via Zwemscore kunt u de vorderingen van uw kind volgen. Dit gaat via een digitale applicatie die via internet (desktop/laptop en via de mobiel) kan worden bekeken. Kijk hier hoe u zwemscore als applicatie kunt opslaan op uw mobiele apparaat.

De zweminstructeurs werken na de les de scores van uw kind bij en op die manier heeft u up to date inzicht in de voortgang van de zwemlessen.

Voor de kinderen zijn de volgende leerdoelen geformuleerd:

Ondiepe zwembad diploma A

Diepe zwembad diploma A

Diepe zwembad diploma B

Dagen, tijden en instructeurs

Bij inschrijving kunt u een voorkeur voor een tijd doorgeven waarop uw kind zwemles krijgt. Geeft u geen voorkeur op? Dan kan uw kind waarschijnlijk eerder beginnen met zwemles.

A-diploma

A diploma begint in het ondiepe zwembad

maandag en woensdag

dinsdag en donderdag

vrijdag

zaterdag

Bijspijkerlessen

woensdag

zaterdag

Vervolglessen A-diploma en B-diploma

De vervolglessen van het A diploma zijn in het diepe zwembad, net als lessen voor het B diploma. Deze zijn op andere tijden en met andere instructeurs.

maandag en woensdag

dinsdag en donderdag

vrijdag

zaterdag

C-diploma

Het C-diploma pakket kost € 125,00 inclusief diplomazwemmen.

De les is op vrijdag van 15.45 – 16.45 uur.

Voor informatie over inschrijven kunt u contact opnemen met de kassa.

Gratis vrijzwemmen

Alle kinderen op zwemles mogen gratis vrijzwemmen. Voor de veiligheid van uw kind moet er een volwassene (18 jaar of ouder) mee in het water om het kind te begeleiden.

Ook kinderen die op de wachtlijst voor het A- en B-diploma staan mogen hier gebruik van maken.

Inschrijven

Als uw kind 4 jaar is geworden kunt u uw kind inschrijven voor zwemles. Kinderen onder de vier jaar kunnen niet op de wachtlijst.

Voor de meeste dagen geldt een wachtlijst. Bij de groepen treft u een indicatie van de wachttijd aan.