Zwemles kinderen: A- en B-diploma

Zwembad De Vallei opent vanaf maandag 18 mei weer haar deuren. Wij gaan gefaseerd open. Zo kunnen we de veiligheid garanderen. Vanaf maandag 18 mei gaat het zwembad open voor zwemles voor gevorderden (kinderen in bezit van kikkerdiploma 2). 

Wil jij dat jouw kind op een goede manier leert zwemmen? Kies dan voor zwemles bij zwembad De Vallei. Zwemles bij zwembad De Vallei heeft drie grote voordelen:

1. Diplomagarantie en vaste pakketprijs

Wij proberen kinderen binnen zestig lesuren te laten afzwemmen voor het A- en B-diploma voor een vaste pakketprijs van € 665. De betaling is eenvoudig. Je kunt in zes maandelijkse termijnen betalen of in één keer via automatisch incasso. Betaal je in één keer? Dan betaal je slechts € 630,-.

Kinderen moeten minimaal negentig procent van de lessen aanwezig zijn. Dat betekent dat jouw kind maximaal 6 lessen mag missen. Is jouw kind meer dan 6 lessen afwezig en heeft het meer dan 60 lesuren nodig? Dan worden extra kosten (€ 10,- per les) in rekening gebracht. Dit geldt ook voor afwezigheid door ziekte. 

2. Vorderingen volgen

De zwemlessen volg je via het scherm in de horeca van zwembad De Vallei en om de tien weken kun je in de les meekijken. In deze kijkles mogen ouders de laatste dertig minuten in de les meekijken. Daarnaast kun je via het digitale volgsysteem de vorderingen van jouw kind volgen, zodat jij altijd inzicht hebt in de voortgang van jouw kind.

3. Gratis zwemmen
Alle kinderen die zwemles volgen of op de wachtlijst staan mogen gratis vrijzwemmen. Voor alle kinderen die gebruik maken van deze regeling moet er een volwassene (18 jaar of ouder) mee om het kind te begeleiden. Zwembandjes zijn verplicht voor kinderen zonder A diploma.

Inschrijven

Vanaf vier jaar kun je jouw kind inschrijven voor zwemles. Voor alle zwemlessen geldt een wachttijd. Kijk hier voor de wachttijden van de verschillende groepen.

Inschrijven zwemles

 

 

 

Voorwaarden zwemlessen

Centrum veilige sport