Zwemles in het ondiepe bad

Vorderingen via Zwemscore

De vorderingen van jouw kind kun je online volgen via Zwemscore. Jouw kind wordt op verschillende punten gescoord tijdens de zwemles en deze worden bijgewerkt na afloop van de zwemles.

Inloggen: klik op: http://zwembaddevallei.zwemscore.nl. De toegangsnaam en wachtwoord heb je ontvangen in de oproep e-mail. Wil je de persoonsgegevens van jouw kind controleren en zo nodig aanpassen? Dat kan, als je bent ingelogd, op het tweede tabblad ‘eigen gegevens’. Hier kun je ook het wachtwoord aanpassen.

Verklaring scores:

  • Bij een – wordt er aan een onderdeel gewerkt.
  • Een 0 betekent dat jouw kind vorderingen maakt, maar dat er nog wel wat verbeterd moet worden.
  • Een + betekent dat jouw kind dit onderdeel beheerst.

Sommige onderdelen gaan sneller en sommige onderdelen duren wat langer voordat jouw kind dit onder de knie heeft. Jouw kind zal niet elke les een nieuw onderdeel verbeteren.

Zwemles in het ondiepe bad

Stapsgewijs ziet het aanleren van de zwemslagen er als volgt uit:

Bekijk hier de video

Verdeling groepen ondiepe zwembad

In het ondiepe bad hebben circa 36 kinderen tegelijk zwemles. Deze zijn verdeeld over drie lesgevers. Kinderen volgen hun lessen vaak in drie groepen maar dat hoeft niet altijd zo te zijn. Er kan worden gevarieerd in de samenstelling van de drie groepen. Hierbij zwemt jouw kind in een groepje waar hij of zij werkt aan de leerdoelen van dat moment.

Bijzondere lessen

Er zijn regelmatig speciale lessen. Hierbij moet je denken aan kledingles (kinderen zwemmen in het ondiepe bad met kleding aan), kijkles en meezwemles. Je wordt hierover per e-mail geïnformeerd

Kosten

De kosten voor het zwemlespakket zijn afhankelijk van het soort pakket en de betalingswijze. Jouw keuze vind je in Zwemscore. Wij starten de automatische incasso aan het einde van deze maand.

Polsbandje

Alle kinderen krijgen een polsbandje die hoort bij de groep waar jouw kind les krijgt. Gaat jouw kind een groepje verder? Dan krijgt hij/zij een nieuwe kleur bandje.  Doe bij elke zwemles het bandje om.

Aanwezigheid

Iedere leerling mag in het hele zwemtraject met een goede reden maximaal 5 zwemlessen missen. Mist een leerling meer lessen? Dan worden deze gemiste lessen in rekening gebracht. Eén gemiste zwemles kost € 12,50. 

Bekijk hier onze voorwaarden.

Vragen?

Heb je vragen? Stuur dan een e-mail naar zwemles@sportserviceveenendaal.nl.

 

Centrum veilige sport