C-diploma

Wil jij de zwemvaardigheid van je kind nog verder verbeteren? Ga dan door met zwemles voor het C-diploma.

Dag en tijden

DagTijdZwemonderwijzer
woensdag14.15-15.15 uurBea
vrijdag15.45-16.45 uurAnnemiek

Kosten

De C-zwemles kost € 130,00 (10 zwemlessen en diplomazwemmen).

Aanwezigheid bij C-zwemles

Ook voor het C-diploma geldt dat kinderen minimaal negentig procent van de lessen aanwezig zijn. Dat betekent dat jouw kind 1 tot maximaal 2 lessen mag missen. Voor kinderen die meer dan 2 keer afwezig zijn en onvoldoende vaardigheden hebben om te kunnen afzwemmen geldt dat het bedrag opnieuw moet worden betaald. Dit geldt ook voor afwezigheid door ziekte.

Gratis vrijzwemmen

Kinderen die zwemles C volgen mogen gratis vrijzwemmen. Voor alle kinderen die gebruik maken van deze regeling moet er een volwassene (18 jaar of ouder) mee om het kind te begeleiden.

Inschrijven

Klik op onderstaande knop om in te schrijven voor C zwemles. Klik op aanmelden nieuwe leerling. Heeft jouw kind al op zwemles gezeten? Meld ook dan aan als nieuwe leerling.

Heeft jouw kind zijn A en B diploma bij een andere zwemlesschool gehaald of heeft jouw kind bij zwembad De Vallei het A en B diploma behaald maar is dat langer dan een jaar geleden? Dan moet jouw kind voorzwemmen om het niveau te bepalen? Maak hiervoor een afspraak via zwemles@sportserviceveenendaal.nl

Inschrijven zwemles C

 

Voorwaarden zwemlessen

Vertrouwenspunt sport