A- en B-diploma

Wil jij dat jouw kind op een goede manier leert zwemmen? Kies dan voor zwemles bij zwembad De Vallei. Zwemles bij zwembad De Vallei heeft drie grote voordelen:

1.Diplomagarantie en vaste pakketprijs

Wij streven er naar kinderen binnen zestig lesuren te laten afzwemmen voor het A- en B-diploma voor een vaste pakketprijs van € 665. Daarbij geldt de voorwaarde dat het kind minimaal negentig procent van alle lessen aanwezig is. Is jouw kind vaker afwezig en heeft het meer dan 60 lesuren nodig? Dan worden de extra lessen in rekening gebracht. De betaling is eenvoudig. Je kunt in zes maandelijkse termijnen betalen of in één keer via automatisch incasso. Betaal je in één keer? Dan betaal je slechts € 630,-.

2.Vorderingen volgen

De zwemlessen volg je via het scherm in de horeca van zwembad De Vallei en om de tien weken kun je in de les meekijken. In deze kijkles mogen ouders de laatste dertig minuten in de les meekijken. Daarnaast kun je via het digitale volgsysteem de vorderingen van jouw kind volgen, zodat jij altijd inzicht hebt in de voortgang van jouw kind.

3.Gratis zwemmen

Alle kinderen die zwemles volgen of op de wachtlijst staan mogen gratis vrijzwemmen. Zwembandjes zijn verplicht. Voor de veiligheid van jouw kind moet er een volwassene (18 jaar of ouder) mee in het water om het kind te begeleiden.

Inschrijven

Vanaf vier jaar kun je jouw kind inschrijven voor zwemles. Voor alle zwemlessen geldt een wachttijd. Een inschatting van de wachttijden per dag en lestijd staan onder dagen, tijden en zwemonderwijzers.

Inschrijven zwemles

 

Voorwaarden zwemlessen

Centrum veilige sport