Zwembadmedewerker

Zwembadmedewerker

Wil jij werken bij het gezelligste zwembad van Nederland? Wij hebben voor jou een top bijbaan. We zijn op zoek naar multifunctionele medewerkers die werken in de huishouding, toezicht en bij onze balie.

Dit ga je doen

Als zwembadmedewerker word je op verschillende afdelingen ingezet. Zo zorg je in de huishouding voor een schone accommodatie. Werk je op toezicht dan zorg je voor een veilige zwemomgeving voor onze gasten en wijs je ze de weg. Word je ingezet bij onze front office dan sta je onze gasten te woord, zorg je voor de verkoop van toegangstickets en geef je advies.

Dit neem jij mee

Je bent enthousiast, vriendelijk en houdt van aanpakken. Voor toezichthouden in het zwembad moet je minimaal 18 jaar zijn. Als je in een zwembad werkt beschik je uiteraard over een goede zwemvaardigheid.

Wat bieden wij

Je werkt in een jong en gezellig team. Wij zijn alle dagen open dus je kunt werken op dagen en tijden die aansluiten bij jouw studie. In de vakantie is het bij ons druk, dus vragen we minimaal 3 weken beschikbaarheid in de zomervakantie. Beschikbaarheid op zaterdag is een pre.

Wij bieden een goed salaris volgens de CAO sport met € 11,75 per uur. Als sportbedrijf bieden wij jou mooie voordelen, zoals gratis zwemmen (banen zwemmen of recreatief zwemmen), deelnemen aan de gezamenlijke sportles en korting op een abonnement bij Lifestyleclub La Vita.

 Word jij onze nieuwe collega?

Ben je enthousiast? Solliciteer dan snel en klik op onderstaande button. Een VOG, gedragscode en zwemtest zijn onderdeel van de sollicitatie.

SOLLICITEER