Verkeersregelaar

Sportservice Veenendaal zoekt vrijwillige verkeersregelaars

Sportservice Veenendaal laat jong en oud in Veenendaal sporten, beheert zwembad De Vallei en onderhoudt alle gymzalen en sportvelden in Veenendaal. Sportservice Veenendaal werkt nauw samen met de gemeente Veenendaal en speelt een belangrijke rol in de opzet, de uitvoering en de advisering wat betreft beleidsprogramma’s van de gemeente. Verder organiseert en ondersteunt Sportservice Veenendaal sportactiviteiten, zoals de Veenendaal City Run en Veenendaal on Ice.

Vrijwilligers

Wij zijn op zoek naar vrijwilligers voor onze verkeersregelaarspoule. Elk jaar organiseren wij verschillende grote evenementen zoals de wielerronde Veenendaal-Veenendaal, de Veenendaal City Run en de Koningsspelen. Voor dergelijke evenementen is de inzet van verkeersregelaars van groot belang. Het verkeer op kruisingen hoeft niet geregeld te worden, maar bij afzettingen worden mensen geïnformeerd of ze worden gewezen in de juiste richting.

Als vrijwilliger:

  • Bent u enthousiast en vriendelijk
  • Wil u graag in een team werken
  • Vindt u het gezellig om bij te dragen aan het succes van onze evenementen
  • Steekt u graag de handen uit de mouwen

Naast gezelligheid en betrokkenheid tijdens de evenementen gaan alle vrijwilligers één keer per jaar samen uiteten.

REAGEREN

Lijkt het u leuk om te helpen bij onze evenementen of heeft u nog vragen? Stuur dan een e-mail naar Lidy en Ciska via e-mailadres: vr.veenendaal@outlook.com.