Vacature zwemonderwijzer

Werken bij Sportservice Veenendaal

Sportservice Veenendaal is een jong en dynamisch sportbedrijf. Met passie en kennis faciliteren wij de sport voor alle inwoners van Veenendaal. Van zwembad De Vallei en sportaccommodaties tot het aanbieden van sport- en beweegprogramma’s voor jong en oud.

Zwemonderwijzer

Ligt jouw passie bij lesgeven en zie je het als een uitdaging om kinderen met plezier te leren zwemmen? Kom dan werken bij het gezelligste zwembad van Nederland.  Wij zoeken een aantal zwemonderwijzers die ons team komen versterken.

Dit ga je doen

Jouw belangrijkste taak is het geven van zwemlessen aan kinderen en ze opleiden voor hun A-, B- en C-diploma. Daarnaast geef je verschillende doelgroep specifieke lessen zoals aquasporten en ouder- en kindzwemmen. Ook toezicht houden tijdens recreatief zwemmen en schoonmaaktaken behoren tot deze functie.

Dit neem je mee

Je bent in het bezit van het diploma voor zwemonderwijzer. Je bent vriendelijk, doelgericht en houdt van uitdaging. Je bent in staat om bij kinderen met verschillende niveaus de juiste snaar te raken en om ze individueel verder te brengen. Verder ben je innovatief en in staat om nieuwe activiteiten te ontwikkelen.

Je hebt bij voorkeur aanvullende specialisaties en bent in het bezit van een geldig EHBO/BHV diploma of bent bereid deze te halen.

Wat bieden wij

Wij bieden een goed salaris volgens de CAO sport schaal 6 met een mogelijkheid tot groei. Het aantal uren is in overleg. Als sportbedrijf bieden wij jou mooie voordelen, zoals gratis banen- of recreatief zwemmen, kun je deelnemen aan de gezamenlijke sportles en ontvang je korting op een abonnement bij Lifestyleclub La Vita.

Word jij onze nieuwe collega?

Ben je enthousiast? Solliciteer dan snel en klik op onderstaande button. Een VOG en gedragscode zijn onderdeel van de sollicitatie.

Wil jij meer informatie over de functie? Neem dan contact op met Sander Schoone (manager zwembad De Vallei), 0318 519 010.

Solliciteer