Uniek Sporten Toertocht

Zaterdag 14 mei 2022

Wat ga je doen?

In aanloop naar de Wielerronde Veenenendaal-Veenendaal organiseren we een mooie aangepaste toertocht. Deze toertocht is bedoeld voor mensen die gebruik maken van een handbike, duofiets of een andere aangepaste fiets. De toertocht is een mooie rit door de omgeving van Veenendaal en gaat deels over het parcours van de wielerronde voor de profs. Deze toertocht is geen wedstrijd. Er zijn 2 verschillende routes beschikbaar. De routes kunnen gereden worden via GPS, maar een papieren versie is ook beschikbaar.

Randvoorwaarden
Deelnemers moeten zelf, zonder begeleiding kunnen fietsen of zelf voor een begeleider zorgen. Neem je eigen fiets mee. Helm wordt geadviseerd. Vanuit de organisatie zijn er geen leenfietsen beschikbaar. Deelname aan de toertocht is gratis.

Medaille

Alle deelnemers ontvangen een mooie medaille als aandenken.

Dag en tijd
Zaterdag 14 mei 2022, start tussen 10.00 en 12.00 uur.

Wil je aansluitend lunchen? Dat kan bij horeca De Vallei aan de Sportlaan 3 (start- en eindpunt). Gebruik van de lunch is op eigen kosten. Deze locatie is rolstoeltoegankelijk. Ook is er een aangepast toilet aanwezig.

Parcours
De start is bij Sportservice Veenendaal aan de Sportlaan 3, 3905 AD Veenendaal. Het parcours volgt.

Aanmelden
Wil je aanmelden? Klik dan op onderstaande knop. Deelname is gratis en onder eigen risico. Aanmelden kan tot en met vrijdag 13 mei. Heb je een vraag? Stuur dan een e-mail naar claudia.van.den.bergh@sportserviceveenendaal.nl.

Plattegrond Route GPX PDF
Route 19 km GPX 19 km Route 19 km
Route 33 km GPX 33 km Route 33 km

 

 

Aanmelden Uniek Sporten Toertocht