Zomersportweek

Van maandag 24 augustus tot en met donderdag 27 augustus organiseert Sportservice Veenendaal in samenwerking met lokale sportverenigingen een zomersportweek voor kinderen van 6 tot en met 12 jaar. Kinderen kunnen elke dag 09.30 uur tot 12.30 uur kennismaken met nieuwe sporten. De zomersportweek vindt plaats op het evenemententerrein en is onder begeleiding van de sportverenigingen.

De zomersportweek duurt vier dagen en is een lokale samenwerking tussen Sportservice Veenendaal en VMHC hockey, Tennisvereniging Spitsbergen, SKF korfbal, BDV badminton, vv Veenendaal, Team Verhaar, Frisbee Tigers en Freestyle Voetbal Nederland. De dag start met een gezamenlijke warming-up. Daarna volgen de kinderen elke dag twee verschillende sporten. De groepen worden opgedeeld in twee groepen: één groep met kinderen van 6 tot en met 9 jaar en één groep met kinderen van 10 t/m 12 jaar. In elke groep is er ruimte voor 100 kinderen.

Kosten

De zomersportweek kost €7,50. Na inschrijving kun je betalen bij de balie van zwembad De Vallei. Je ontvangt dan ook een gratis bidon en elke sportdag drinken en fruit.

Aanmelden en gratis bidon!

Aanmelden kan via onderstaande knop. De kosten zijn 7,50 euro per kind. Na aanmelding kun je betalen bij de balie van zwembad De Vallei. Kinderen ontvangen dan ook een gratis bidon. Ook krijgen kinderen elke sportdag wat drinken en fruit. De aanmelding geldt voor alle vier de dagen. Je kunt je dus niet voor 1 of 2 dagen opgeven.

Aanmelden

Meedoen met jouw vereniging

Wil jij met jouw sportvereniging meedoen? Dat kan! Stuur een e-mail naar: abel.ten.hoorn@sportserviceveenendaal.nl.