School & Sport

Cursusaanbod bij sportverenigingen

Leerlingen kunnen kennismaken met verschillende sporten bij sportverenigingen en sportscholen door het cursusaanbod van School & Sport. Leerlingen ontvangen via school een boekje met daarin het aanbod van de verschillende verenigingen. Via onderstaande button kan jij je aanmelden. De inschrijving loopt tot en met vrijdag 17 september 2021.

Je kunt niet meer aanmelden voor School & Sport. Zie je een leuke sport waar je graag aan wilt meedoen? Neem dan rechtstreeks contact op met de sportvereniging.

Bekijk het cursusaanbod  door te klikken op onderstaande link.

Bekijk hier het cursusaanbod

 

Kennismaken met nieuwe sporten

Het programma School & Sport is voor leerlingen van de groepen 3 t/m 8 van de Veenendaalse basisscholen en bestaat uit drie onderdelen:

  • Sportkennismakingslessen in de maanden november en maart
  • Koningsspelen
  • Cursusaanbod bij sportverenigingen

Sportkennismakingslessen

In de maanden november en maart krijgen de leerlingen tijdens de lessen bewegingsonderwijs op school kennismakingslessen van sportverenigingen en sportscholen.

Koningsspelen

De landelijke organisatie van de Koningsspelen heeft besloten om de Koningsspelen op vrijdag 17 april niet door te laten gaan. Ook in Veenendaal gaan de Koningsspelen niet door.

De landelijke organisatie heeft dit besloten in nauw overleg met het Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport (VWS) en het Ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap (OC&W). Sportservice Veenendaal staat achter dit besluit.

Meer informatie

Wil je meer informatie over School & Sport? Neem dan contact op met Wilco den Hartog, via e-mailadres: wilco.den.hartog@sportserviceveenendaal.nl of via telefoonnummer: (0318) 519 010.