Recreatief zwemmen

Wil je gezellig met jouw kind(eren) komen zwemmen, van de glijbanen glijden of lekker ontspannen? Zwembad De Vallei beschikt over een uitgebreid Recreatiebad, met verschillende faciliteiten. Kijk hier voor de openingstijden voor recreatief zwemmen.

Het Recreatiebad is een familiebad waar iedereen heerlijk kan recreëren. Voor de kinderen is er genoeg te doen en ook aan de ouders is gedacht. Terwijl de kinderen glijden van de bandenglijbaan met speciale lichteffecten, zit jij heerlijk ontspannen in het bubbelbad of de massagestralen. Zijn de kinderen uitgegleden? Dan kun je eindeloos rondjes maken in onze stroomversnelling, die soms het hele Recreatiebad verandert in een golfslagbad.

De watertemperatuur in het Recreatiebad is 31ºC

Naast het uitgebreide Recreatiebad beschikt zwembad De Vallei over een modern Wedstrijdbad, Doelgroepenbad, Instructiebad en buitenbad. Klik hier voor alle openingstijden tijdens het recreatief zwemmen.

Peuterhoek
De peuterhoek bestaat uit drie ronde baden met verschillende dieptes, geschikt voor baby’s, peuters en kleuters. De peuterhoek is voorzien van leuke sproeiers, watertoestellen en een glijbaan voor de kleintjes. Voor de veiligheid is dit gedeelte afgesloten met een hek.

Mindervaliden
De faciliteiten van zwembad De Vallei zijn aangepast voor mindervalide gasten. Het hele pand is gelijkvloers en indien nodig kan men gebruik maken van tilliften om in en uit het water te gaan. Onze toezichthouders helpen daar graag bij. Vragen? Bel (0318) 519 010 voor de mogelijkheden.

Zwembandjes
Het dragen van zwemvleugels is voor kinderen zonder zwemdiploma overal verplicht. Op zondag kunnen kinderen zonder zwemdiploma in het Instructiebad van 10:15 tot 13:30 uur oefenen zonder zwembandjes. Kinderen zonder zwemdiploma mogen alleen onder begeleiding van de glijbanen.

Huisregels zwembad De Vallei