Sportservice Veenendaal

Volop in beweging

Sportservice Veenendaal laat jong en oud in Veenendaal sporten, beheert zwembad De Vallei en onderhoudt alle gymzalen en sportvelden in Veenendaal. Sportservice Veenendaal werkt nauw samen met de gemeente Veenendaal en speelt een belangrijke rol in de opzet, de uitvoering en de advisering wat betreft beleidsprogramma’s van de gemeente. Verder organiseert en ondersteunt Sportservice Veenendaal sportactiviteiten, zoals de City Run en Veenendaal on Ice.

 

Team Veenendaal
Samen voor victorie! Veenendaal is een sportstad en daar zijn we trots op! Team Veenendaal ondersteunt prestatiesporters en brengt sporters, sportverenigingen en fans  dichter bij elkaar. Team Veenendaal levert een actieve bijdrage aan evenementen, sporters en verenigingen. Het doel van Team Veenendaal is dat teams en sporters kunnen presteren op het hoogste niveau. Daarnaast is de ambitie om meer landelijke evenementen naar Veenendaal te halen.

Meer informatie? Ga naar: www.teamveenendaal.nl

Team Veenendaal organiseerde op 26 mei 2019 het International Freestyle Football Tournament, met 34 deelnemers uit 12 verschillende landen! Kijk hieronder voor de aftermovie: