Nieuwjaarsduik

Eindelijk kunnen we 2023 weer inluiden met een nieuwjaarsduik op 1 januari. Duik jij mee?

Duik het nieuwe jaar in!

Je hoeft niet naar de Hollandse kust af te reizen om toch aan de traditionele Nieuwjaarsduik mee te doen! Iedereen in Veenendaal kan het nieuwe jaar op deze bijzondere manier inluiden bij de surfvijver op sportpark De Groene Velden.

Wat Tijd
Omkleden vanaf 11.30 uur
Warming up 11.45 uur
Startschot 12.00 uur
Soep in kantine 12.15 -12.45 uur

Hoe werkt nieuwjaarsduik?

Om klokslag 12.00 wordt het startschot gegeven voor de Nieuwjaarsduik. Vanaf het strandje kan er maximaal 5 minuten worden gezwommen. Uiteraard is pootje baden ook toegestaan.

Het is niet nodig je vooraf aan te melden. Deelname aan de nieuwjaarsduik is gratis! Wel vragen wij een (vrijwillige) bijdrage voor het Jeugdfonds Sport& Cultuur (voorheen Jeugdsportfonds)

Veiligheid

Deelname aan de nieuwjaarsduik is op eigen risico, Het Rode Kruis is aanwezig en er liggen duikers in het water. Het is aan te bevelen om tijdens de duik schoenen aan te trekken. Dit in verband met kiezelstenen in het water.

Locaties

Wat Waar
Omkleden

warming up

soep na afloop

Korfbalvereniging SKF, Wageningselaan.
Nieuwjaarsduik Surfvijver sportpark De Groene Velden

Warming-up

Om de spieren alvast lekker los te maken voordat u het koude water in gaat is er om 11.45 uur een warming–up in de korfbalhal.

Mutsen en soep

Unox zorgt voor de bekende oranje mutsen. Van 12.15 – 12.45  uur staat er soep klaar in de kantine van korfbalvereniging SKF.

Aanmelden

Doe jij mee? meld je dan vooraf aan.

Ik meld me aan