Nieuwjaarsduik

Elk jaar, op 1 januari, organiseert Sportservice Veenendaal de NIEUWJAARSDUIK in open water. Duik mee!

Duik het nieuwe jaar in!

Je hoeft niet naar de Hollandse kust af te reizen om toch aan de traditionele Nieuwjaarsduik mee te doen! Iedereen in Veenendaal kan het nieuwe jaar op deze bijzondere manier inluiden bij de surfvijver op sportpark De Groene Velden.

WatTijd
Omkledenvanaf 11.30 uur
Warming up11.45 uur
Startschot12.00 uur
Soep in kantine12.15 -12.45 uur

Hoe werkt nieuwjaarsduik?

Om klokslag 12.00 wordt het startschot gegeven voor de Nieuwjaarsduik. Vanaf het strandje kan er maximaal 5 minuten worden gezwommen. Uiteraard is pootje baden ook toegestaan.

Het is niet nodig je vooraf aan te melden. Deelname aan de nieuwjaarsduik is gratis! Wel vragen wij een (vrijwillige) bijdrage voor het Jeugdfonds Sport& Cultuur (voorheen Jeugdsportfonds)

Veiligheid

Deelname aan de nieuwjaarsduik is op eigen risico, Het Rode Kruis is aanwezig. Het is aan te bevelen om tijdens de duik schoenen aan te trekken. Dit in verband met kiezelstenen in het water.

Locaties

WatWaar
Omkleden

warming up

soep na afloop

Korfbalvereniging SKF, Wageningselaan.
NieuwjaarsduikSurfvijver sportpark De Groene Velden

Warming-up

Om de spieren alvast lekker los te maken voordat u het koude water in gaat is er om 11.45 uur een warming–up in de korfbalhal.

Mutsen en soep

Unox zorgt voor de bekende oranje mutsen. Van 12.15 – 12.45  uur staat er soep klaar in de kantine van korfbalvereniging SKF.