Kinderfeestje

Zwembad De Vallei is vanwege coronamaatregelen gesloten.

Wil jij een sportief kinderfeestje organiseren? Kom dan zwemmen of minigolfen. Ondanks de coronamaatregelen kun je op woensdagmiddag of vrijdagmiddag/avond jouw kinderfeestje vieren. Volwassenen mogen helaas niet mee naar binnen. Helaas kan je geen kinderfeestje vieren tijdens gezinszwemmen. 

Wil je buiten openingstijden recreatief zwemmen een kinderfeestje organiseren? Stuur dan een e-mail naar wilma.van.kooten@sportserviceveenendaal.nl. Helaas kunnen kinderfeestjes dan alleen gevierd worden zonder ouders. 

Zwemfeestje

Kinderfeestjes zijn vanaf vijf personen en zwemmen is mogelijk tijdens de openingstijden van zwembad De Vallei. In de periode van september tot en met juli kun je ook leuk je kinderfeestje vieren tijdens het Discozwemmen

Reservering zwemfeestje niet nodig

Een reservering voor een zwemfeestje is niet nodig. Helaas mogen volwassenen niet mee naar binnen.

Eten en drinken tijdens jouw feestje

Helaas is onze horeca gesloten vanwege coronamaatregelen. Het is dus niet mogelijk eten of drinken te bestellen. Je mag wel jouw eigen drankjes en eten meenemen.

Minigolffeestje

Wil jij eens wat anders met je kinderfeestje? Kom minigolfen op het buitenterrein van zwembad De Vallei. Hier ligt een minigolfbaan van 18 holes. De persoon met de beste score krijgt een cadeautje.

Feestje in de gymzaal 

Een sportief kinderfeestje vieren kan in een van onze fantastische sportzalen. Er zijn vele mogelijkheden om een leuke activiteit op te zetten. Wat dacht je van apenkooi, trefbal of andere balspellen? Je kan gebruik maken van alle materialen die in de gymzaal aanwezig zijn. 

Arrangementen

In verband met de sluiting van alle horeca is het helaas niet mogelijk om jouw kinderfeestje te vieren met een arrangement.

Maak het feestje compleet met een arrangement. Hiermee kun je voor, tijdens of na het zwemmen eten.

GoudvismenuWalvismenu
Keuze uit: zwembad of minigolfKeuze uit: zwembad of minigolf
FrietFriet
Kroket, frikandel of kaassouffléKroket, frikandel, kaassoufflé, kipcorn of kipnuggets
RanjaFrisdrank
RegenboogijsjeSplit, raket of perenijsje
€ 10,-(per kind)€ 12,- (per kind) en een verrassing voor de jarige

Reserveren feestje met arrangement

Wil jij een kinderfeestje in het zwembad of op de minigolfbaan reserveren en lekker eten en drinken? Kinderfeestjes zijn vanaf vijf personen. Feestjes in de gymzaal met een arrangement kunnen alleen bij sporthal De Vallei of gymzaal De Vallei worden geboekt. 

 

Reserveer je kinderfeestje

 

Je kunt voor jouw feestje gebruikmaken van gratis uitnodigingskaartjes. Geef dit aan bij de reservering.

Kinderfeestje 

Wil jij een kinderfeestje maar geen arrangement? Ook dan kan je zwemmen, minigolfen of gebruik maken van een gymzaal. De volgende gymzalen zijn beschikbaar:  De Vallei, Aller Erf, Binnenronde, Goudmos, Gouveneurslaan, ’t Kofschip, Langelaar, Larikslaan, Panorama, Trommelaar, Zoete Inval.

ActiviteitKostenReserveren
Zwemmen

€ 5,00 per persoon 

(€ 4,50 vanaf 10 personen)

Niet nodig
Gymzaal

€ 25,71  (+ borg € 10,00 voor toegangspas)

2020 € 26,32 (+ borg € 10,00 voor toegangspas)

Vooraf via binnensport@sportserviceveenendaal.nl
Minigolf

€ 3,00 per persoon 

Vooraf via horeca@sportserviceveenendaal.nl