Kinderfeestje in een sportzaal

Wil je een sportief kinderfeestje vieren? Dat kan in een van onze fantastische sportzalen.

Er zijn vele mogelijkheden om een leuke activiteit op te zetten. Wat dacht je van apenkooi, trefbal of andere balspellen? Je kan gebruik maken van alle materialen die in de gymzaal aanwezig zijn. Bij reservering van jouw feestje kun je gebruikmaken van gratis uitnodigingskaartjes. Geef dit aan bij de reservering.

Wil jij met de vereniging een zaal huren of vier je een kinderfeestje? Huur een sportzaal of sporthal in Veenendaal. Sportservice Veenendaal beheert vijftien zalen verspreid door Veenendaal. De sporthallen De Vallei, Rembrandt, West en Oost zijn geschikt voor wedstrijden. In de onderstaande tabel staan de zalen en faciliteiten.

Tarieven gymzalen

GymzalenEenmalige huur per uur
Gymzalen: de Vallei, Aller Erf, Binnenronde, Goudmos, Gouveneurslaan, ’t Kofschip, Langelaar, Larikslaan, Panorama, Trommelaar, Zoete Inval€26,85

Reserveren gymzalen

Klik op onderstaande knop om een zaal voor een kinderfeestje te reserveren.

Sportzaal reserveren

 

Je kunt ook per e-mail of telefonisch een zaal reserveren. Via e-maildres: binnensport@sportserviceveenendaal.nl of telefonisch 0318 – 651 607. Bij de kassa van zwembad De Vallei haal je de toegangspas op. De borg van deze pas bedraagt €10,-.

Wil jij voor dezelfde dag nog een zaal reserveren? Bel dan 0318 – 651 607

Tarieven sporthallen

De sporthallen de Vallei, Oost en Rembrandt is opgedeeld in drie delen.

Sporthal De Vallei, Oost en RembrandtEenmalig
1/3 zaal€25,71

Reserveren sporthallen

Je kunt een gedeelte van een sporthal alleen per e-mail reserveren, via e-maildres: binnensport@sportserviceveenendaal.nl. Bij de kassa van zwembad De Vallei haal je de toegangspas op. De borg van deze pas bedraagt €10,-.

Gebruiksvoorwaarden, ontruimingsplan, huisregels

Voor alle sporthallen en gymzalen gelden gebruiksvoorwaarden. Deze voorwaarden houden in dat de gebruiker kennis heeft van de huisregels en het ontruimingsplan.

Gebruiksvoorwaarden binnensport / ontruimingsplan

Huisregels gymzalen sporthal West en Rembrandthal

Huisregels sporthal DeVallei