Kinderfeestje arrangement

In verband met de sluiting van alle horeca is het helaas niet mogelijk om jouw kinderfeestje te vieren met een arrangement. 

Wil jij een sportief kinderfeestje organiseren? Kom dan zwemmen, midgetgolfen of huur een gymzaal.

Zwemfeestje

Kinderfeestjes zijn vanaf vijf personen en zwemmen is alleen mogelijk tijdens de openingstijden van zwembad De Vallei. In de periode van september tot en met juli kun je ook leuk je kinderfeestje vieren tijdens het Discozwemmen

Minigolffeestje

Wil jij eens wat anders met je kinderfeestje? Kom minigolfen op het buitenterrein van zwembad De Vallei. Hier ligt een minigolfbaan van 18 holes. De persoon met de beste score krijgt een cadeautje.

Feestje in de gymzaal

Een sportief kinderfeestje vieren kan in een van onze fantastische sportzalen. Er zijn vele mogelijkheden om een leuke activiteit op te zetten. Wat dacht je van apenkooi, trefbal of andere balspellen? Je kan gebruik maken van alle materialen die in de gymzaal aanwezig zijn. 

Arrangementen

GoudvismenuWalvismenu
Keuze uit: zwembad, gymzaal of minigolfKeuze uit: zwembad, gymzaal of minigolf
FrietFriet
Kroket, frikandel of kaassouffléKroket, frikandel, kaassoufflé, kipcorn of kipnuggets
RanjaFrisdrank
RegenboogijsjeSplit, raket of perenijsje
€ 10,-(per kind)€ 12,- (per kind) en een verrassing voor de jarige

Reserveren

Wil jij een kinderfeestje in het zwembad reserveren? Kinderfeestjes zijn vanaf vijf personen en zwemmen is alleen mogelijk tijdens de openingstijden van zwembad De Vallei. Je kunt voor jouw feestje gebruikmaken van gratis uitnodigingskaartjes. Geef dit aan bij de reservering.

 

Reserveer je feestje

 

Kinderfeestje 

Wil jij een kinderfeestje maar geen arrangement? Ook dan kan je zwemmen, minigolfen of gebruik maken van een gymzaal. De volgende gymzalen zijn beschikbaar:  De Vallei, Aller Erf, Binnenronde, Goudmos, Gouveneurslaan, ’t Kofschip, Langelaar, Larikslaan, Panorama, Trommelaar, Zoete Inval.

ActiviteitKostenReserveren
Zwemmen

€ 5,00 per persoon 

(€ 4,50 vanaf 10 personen)

Niet nodig
Gymzaal

€ 25,71  (+ borg € 10,00 voor toegangspas)

Vooraf via binnensport@sportserviceveenendaal.nl
Minigolf

€ 3,00 per persoon 

Vooraf via horeca@sportserviceveenendaal.nl