Doortrappen

Doortrappen met gemeente Veenendaal

Gemeente Veenendaal vindt fietsen heel belangrijk en wil jong en oud op de fiets krijgen. Ook vinden we het belangrijk dat mensen zo lang mogelijk blijven fietsen. Om dit voor elkaar te krijgen, zijn we gestart met het fietsprogramma ‘Doortrappen’, zo lang mogelijk fit en veilig op de fiets.

Aftrap

Wethouder Engbert Stroobosscher en Gerda Rutten van Sportservice Veenendaal deden samen de aftrap voor Doortrappen. “Mede door fietsen blijven ouderen langer gezond, sociaal en zelfredzaam. Ouderen fietsen graag en willen graag blijven fietsen, maar ze zijn ook kwetsbaar in het verkeer. Het programma Doortrappen heeft de ambitie dat ouderen zo lang mogelijk veilig blijven fietsen. Doortrappen motiveert hen zelf maatregelen te nemen om veilig te blijven fietsen,” aldus wethouder Stroobosscher.

Fietstocht

Op dinsdag 27 juli wordt de tweede fietstocht gereden. Je kunt tussen 13.00 en 14.00 uur starten vanaf Sportservice Veenendaal, Sportlaan 3 (zwembad De Vallei).

Meedoen?

Wil je meedoen? Klik dan op onderstaande knop. Na afloop van de fietstocht krijg je een leuke goodiebag cadeau en koffie aangeboden  bij horeca De Vallei om nog even na te praten. Aanmelden kan tot en met vrijdag 9 juli 2021.

Aanmelden doortrappen

Jaarprogramma Doortrappen

Vanaf september 2021 start het jaarprogramma Doortrappen. Hierbij kun je deelnemen aan verschillende fiets-workshops zoals fietsgymnastiek, keuring van uw eigen fiets, evenwicht bewaren, bochten maken, stoppen en weer opstappen, maar ook fietstochten met fietsmaatjes.

Binnenkort maken we hier meer over bekend.