Bootcamp Stadspark

Op dinsdag 7 december werd de eerste paal geslagen voor een nieuwe Bootcamproute door het Stadspark in Veenendaal. Het bootcampparcours is opnieuw een resultaat van het Sportakkoord Veenendaal. Vanuit dit Sportakkoord wordt een lokaal impuls gegeven aan de sport. Wethouder Martijn Beek was aanwezig om de eerste paal te zetten. 

De nieuwe bootcamproute is 2,15 kilometer lang en leidt de sporters door het Stadspark en langs de Surfvijver: “De nieuwe bootcamproute is een mooi resultaat van het Sportakkoord Veenendaal. De afgelopen jaren hebben we gezien hoe belangrijk sport en bewegen in de openbare ruimte is. We kunnen met deze nieuwe route inwoners prikkelen om in beweging te komen en te blijven. En dat is juist nu enorm belangrijk.”, vertelt Sportwethouder Martijn Beek.

Sportakkoord Veenendaal 

Het Sportakkoord Veenendaal is een samenwerking met sport- en beweegaanbieders, maatschappelijke organisaties, het bedrijfsleven, Sportservice Veenendaal en de gemeente Veenendaal. In het Sportakkoord Veenendaal zijn gezamenlijke ambities uitgesproken voor 2020 tot en met 2023. Ambities die ertoe moeten leiden dat inwoners van Veenendaal (nog) meer gaan sporten en bewegen! “Hou het in de gaten, want ook voor 2022 hebben we mooie plannen gemaakt!” besluit wethouder Beek.

Route 

Klik hier voor de plattegrond van de bootcamproute.